Puu on luonnonmukainen ja kestävä rakennusaine. Puhtaasti puupurusta ja -hakkeesta valmistetuissa Leijona-tuulensuojalevyissä yhdistyvät vuosikymmenten perinteet ja luonnon materiaalien arvostamiseen.

Puu on mitä ideaalisin rakennusaine hengittävyytensä, lujuutensa ja eristävyytensä ansiosta. Sataprosenttisesti uusiutuvana ja ilmasta hiiltä sitovana puu on myös ekologinen - puutuotteissa hiili säilyy sidottuna vuosisatojakin, ja tuotannon päästöt ovat merkittävästi pienemmät esimerkiksi tiileen ja betoniin verrattuna. Puretut puurakenteet puolestaan voidaan polttaa energiaksi tai kierrättää uusiotuotteiksi.

Suomen Tuulileijoan Leijona-tuulensuojalevyt valmistetaan puuteollisuudelta jäävästä puhtaasta puupurusta ja  -hakkeesta. Levyjen valmistuksessa käytetään pieniä määriä vahaa ja hartsia parantamaan levyjen kosteudenkestävyyttä ja lujuutta. Vähäisten kemikaalimääriensä vuoksi levyjä voi turvallisesti käyttää myös sisätilojen rakentamisessa ja remontoinnissa. Kaikki huokoiset Leijona-puukuitulevyt täyttävät rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1 vaatimukset. Huokoisissa levyissä säilyy erityisesti puun hengittävyys - kyky sitoa ja luovuttaa ilmaa ja kosteutta itseensä - mikä auttaa rakentamisessa terveen sisäilman luomisessa.

Puun hyvien ominaisuuksien ja vuosikymmenten kehitystyön ansiosta Leijona-levyt tarjoavat hengittävän, ekologisen ja kestävän vaihtoehdon rakentamiseen ja remontointiin.