Leijona-tuulensuojalevyt on tehty metsästä; sen hienosta, luonnollisesta puuraaka-aineesta korkealla osaamisella huippuunsa hiottuna.

Puu on täysin uusiutuva luonnonvara, jonka erinomaisia eristävyys- ja lujuusominaisuuksia voidaan hyödyntää erityisesti puurakentamisessa. Suomalaisille puu on tuttu rakennusaine aikojen takaa, ja on sitä varmasti jatkossakin; esimerkiksi Suomessa metsä kasvaa nopeammin kuin sitä kaadetaan. Suomen vuotuinen asuntotuotannon tarvitsema puumäärä kasvaa Suomen metsissä vajaan työpäivän aikana. 

Runkoleijona- ja Tuulileijona-levyt valmistetaan puuteollisuuden puhtaastapuupurusta ja –hakkeesta. Levyjen puuraaka-aine tulee lähes kokonaan FSC-sertifioiduista metsistä, jolloin puun matkaa pystytään seuraamaan metsästä valmiiksi levyiksi saakka. Huokolevyihin lisätään vähäisiä määriä vahaa ja hartsia levyjen säänkeston ja lujuuden parantamiseksi. Leijona-tuulensuojalevyjen valmistusprosessin perusta noudattelee suomalaista ja Virolaista yli 40-vuotiasta perinnettä, joka on hiottu huippuunsa vuosikymmenten aikana nykyrakentamisen vaatimuksia vastaavaksi.